Cum decoram masa de Paste? Sfaturi utile pentru un Paste perfect alaturi de familie si prieteni

Odata cu apropierea sarbatorilor Pascale, este timpul sa ne pregatim pentru a primi familia si prietenii apropiati in casa noastra. Una dintre cele mai importante aspecte ale acestei sarbatori este decorarea mesei, care poate aduce o nota de culoare, frumusete si caldura in casa ta. In acest articol, iti vom oferi cateva idei despre cum sa iti decorezi masa de Paste.

In primul rand masa in sine reprezinta subiectul principal. De aceea, atunci cand vine vorba de masa de Paste aceasta trebuie sa fie suficient de mare astfel incat invitatii sa se simta confortabil, iar vesela si decoratiunile sa nu para inghesuite. Pentru asta iti recomandam fie o masa extensibila fie o masa suficient de mare si rezistenta, pentru o familie extinsa sau cu multi prieteni.

Masa alba si scaune gri

Descopera aici mesele noastre extensibile!

Urmatorul pas este sa iei in considerare paleta de culori. Pastelurile sunt perfecte pentru aceasta sarbatoare, iar movul, galbenul, rozul si verdele sunt culorile perfecte pentru masa de Paste. Foloseste o fata de masa cu imprimeu floral in culorile acestea si combina-o cu servetele asortate, pentru a crea un aspect unitar si armonios.

 In ceea ce priveste elementele decorative, ouale colorate sunt cu siguranta nelipsite de la o masa traditionala de Paste . Poti sa le asezi in cosuri pe masa sau sa le introduci in decorul tau cu ajutorul unor port-oua sau suporturi pentru oua. Vezi aici cosuletele noastre decorative!

 Decoratiile de masa precum lumanari, flori si verdeturi pot fi folosite pentru a crea un aspect primavaratic si fresh. Lumanarile parfumate sunt o alegere excelenta pentru a crea o atmosfera placuta si relaxanta la masa de Paste. In plus, acestea pot adauga un miros placut in intreaga casa, oferind o senzatie de confort si caldura. 

Masa si scaune albe, masa decorata cu vesela si mancare

Vezi aici lumanarile si suporturile noastre de lumanari!

Pentru a oferi mesei tale un aspect mai festiv, poti sa folosesti un aranjament de flori in centrul mesei. Alege flori de primavara, cum ar fi narcisele, lalelele sau crinii, si pune-le intr-o vaza de sticla sau de ceramica. Poti sa adaugi si cateva crengute de verdeturi, cum ar fi menta sau busuiocul, pentru a adauga un parfum placut.

Flori intr-un cos

Descopera aici vazele Decorators!

 

In plus, daca iti doresti sa oferi mesei tale un aspect rustic, poti sa folosesti elemente naturale, precum crengute de copac sau de salcie si poti adauga pe masa tavi sau platouri din lemn sau ratan. Crengutele de copac sau salcie poti sa le asezi in jurul suporturilor pentru oua sau sa le intrepatrunzi in decorul tau cu ajutorul unui aranjament floral. Acest aspect va aduce un aer rustic si confortabil in casa ta.

decoratiuni pe o masa

Vezi aici tavile si platoruile noastre din lemn!

 

Cand vine vorba de decorarea mesei de Paste, farfuriile, bolurile si paharele sunt elemente importante pentru a crea un aspect atractiv si interesant. Alege accesoriile de bucatarie si vesela potrivita pentru tipul de mancare pe care il vei servi si pentru tema ta de decor, iar rezultatul va fi o masa memorabila pentru tine si invitatii tai. Vezi aici alte accesorii de bucatarie si vesela!

In concluzie, decorarea mesei de Paste poate fi o activitate distractiva si creativa. Nu uita sa folosesti culorile pastelate, cosulete decorative pentru ouale colorate, vaza potrivita pentru decoratiunile florale, nu uita de lumanari parfumate, farfurii, boluri si pahare potrivite, de asemenea poti adauga o carafa pentru vin sau sucuri naturale, o fructiera pentru fructe asezonate sau platouri pentru prajituri iar rezultatul va fi o masa de Paste perfecta pentru a primi familia si prietenii apropiati.

Pofta buna si un Paste fericit!

 


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.