Design trend: placarea plafoanelor

Placarea tavanelor poate fi o modalitate excelenta de a-ti imbunatati aspectul si valoarea casei tale. Exista mai multe optiuni de placare pentru tavane, fiecare avand propriile avantaje si dezavantaje. 

Va prezentam in cele de mai jos un astfel de produs pentru placarea plafoanelor, si anume VOX Infratop.

Sa incepem prin a intelege ce sunt plafoanele false. Tavanele false în termeni simpli sunt plafoane secundare montate sub tavanul principal. Aflate în tendințe și extrem de recomandate de specialiștii în design interior și arhitecți, plafoanele false nu sunt doar decorative, ci sunt și funcționale:

  • Ascund elemente structurale și conducte care stau în calea esteticii.Toate cablurile pot fi ascunse sub tavanele false.
  • Izolează fonic. Reduc ecoul, mai ales în locuri precum auditoriul și teatrele.
  • Conservă energie. Funcționează ca izolator termic.
  • Sistemul de iluminat poate fi susținut sub tavanele false. Cu ajutorul lor, poti monta corpuri de iluminat in orice loc iti doresti.
  • Acționează ca un element antimicrobian (necesar în special în centrele de sănătate, spitale și clinici).
  • Tavanul fals poate acționa și ca un separator de foc dacă materialul folosit la fabricarea plăcilor de tavan este fibră minerală sau panouri de lemn rezistente la foc.

Acum că înțelegem necesitatea tavanelor false, este important să alegem un tavan fals care să păstreze cerințele fiecărui individ ca principală preocupare. In cazul brandului VOX, accentul se pune mereu oameni si nevoile și valorile acestora. VOX a reunit la Institutul de Cercetare VOX psihologi, sociologi și antropologi pentru a proiecta soluții, care să sprijine clienții în proiectarea propriului spațiu special.

VOX Infratop este un sistem practic și estetic de finisare a acoperișului. Infratop a fost proiectat ținând cont atât de funcționalitate, cât și de estetică. Datorită sistemului de clic și rigidității crescute a panoului, instalarea acestuia este ușoară, rapidă și fiabilă. Panourile sunt durabile, rezistente la schimbările climatice și ușor de curățat.

În 2018, VOX a introdus un nou panou SV-09 și SVP 09 cu ventilație ascunsă. Datorită faptului că perforația se află în cotul panoului, s-a obținut o estetică mai mare a finisajului acoperișului, asigurând totuși o ventilație corespunzătoare a pantei acoperișului. Noul panou se distinge printr-o formă modernă care seamănă cu două plăci largi. Profilul arată solid și elegant. Datorita inovatiei sale, panoul cu ventilatie ascunsa a fost patentat.

Culorile sistemului Infratop pot fi asortate cu cele mai frecvent utilizate elemente de tâmplărie de ferestre și uși, uși de garaj și acoperiș. VOX Infratop este ideal ca finisaj pentru acoperiș, acoperișuri de garaj și este utilizat pe terase și foișoare. Datorită posibilității de a instala sistem de iluminat, împrejurimile casei tale câștigă estetică. Infratop nu este doar un ornament, ci și un element practic de finisare a acoperișului care afectează durabilitatea și siguranța unei proprietăți.

Sistemul inovator de tavan VOX Infratop poate fi încorporată atât în spațiile exterioare, cât și pentru interiorul locuinței. Sunt ideale pentru camerele de zi, dormitoare, băi, balcoane și terase.

Deoarece plafoanele VOX Infratop pot fi echipate cu numeroase puncte de iluminare, acestea vă oferă o atmosferă foarte plăcută. Panourile finisate cu lemn asigură interioarelor dumneavoastră un aspect cald. Instalați aceste tavane în zona de zi sau dormitor pentru a crea atmosfera dorită și pentru a crea starea de spirit pentru zi și noapte.

Caracteristicile plafoanelor VOX Infratop

Culori Infratop: Unicolor și lemn natur. Alb, maro și grafit sunt cele trei culori oferite în gama monocoloră. Variantele pentru lemnul natur sunt disponibile în trei finisaje, cum ar fi stejarul Winchester, stejarul auriu și nucul. Aceste panouri din colecția lemn natur sunt realizate folosind tehnologia de printare termică. Această tehnică asigură rezistența la deteriorări mecanice și la lumina soarelui.

Ventilare. Plafoanele VOX Infratop sunt perforate și au deschideri care asigură o bună ventilație și o evacuare ușoară a umezelii. Sunt bine protejate de ciuperci și mucegaiuri. În plus, forma acestor panouri este de așa natură încât țin la distanță insectele precum albinele.

Investiție futuristă. Tavanele false adaugă un plus estetic, insă trebuie luat în considerare și că sunt rapid și ușor de instalat și întreținut, sunt rezistente la intemperii și coroziune biologică.

Nevoile de iluminat. Infratop permite instalarea luminii în panourile sale, ascunzând toate cablurile, ceea ce oferă un finisaj îngrijit tavanului.

Alte caracteristici importante. Produsul este ușor, durabil și nu necesită întreținere. Un design bine gândit, timp de instalare mai mic datorită sistemului click, costuri de operare mai mici. Acestea sunt câteva caracteristici suplimentare ale sistemului de tavan VOX Infratop. Acționează ca alternativă perfectă la tavanele voluminoase din lemn. Iar garanția de 30 ani nu poate decât să întărească încrederea în calitatea acestui produs VOX.

10 motive pentru a alege VOX Infratop

 

1. Atrăgător din punct de vedere vizual. Tavanul fals este disponibil sub formă de panouri și într-o varietate de culori. După fixare, aceste panouri par fără sudură. 
2. Aspect și senzație de lemn natural. Mulți dintre noi avem fascinația lemnului pentru tavanele noastre, dar lemnul are mai multe dezavantaje de a nu fi rezistent la intemperii, probleme de infestare cu termite și așa mai departe. Tavanul VOX conferă o senzație caldă și naturală.
3. Potrivit pentru toate condițiile meteorologice. VOX este special conceput atât pentru interior, cât și pentru exterior. Este 100% rezistent la apa. Astfel, ploile și umiditatea nu reprezintă o provocare în ceea ce privește tavanele VOX Inftratop. De asemenea, canelurile de pe panou nu permit ca apa să fie reținută. Acestea sunt absolut lipsite de formarea de ciuperci și alge chiar și în condiții extrem de umede. Este și rezistent la căldură. Designul este și el aerodinamic și astfel putem evita cu ușurință daunele vântului, spre deosebire de tavanul din lemn real.
4. Rezistent la apă. Materialul folosit este 100% rezistent la apa. Chiar dacă există o scurgere în acoperiș, aceasta nu deteriorează panourile plafonului intrados, spre deosebire de tavanul din gips sau POP.
5. Subțire și ușor în greutate. Avantajul major al greutății reduse este că poate fi folosit în orice zonă extinsă fără a da încărcare suplimentară, spre deosebire de tavanul din lemn real.
6. Întreținere redusă. Datorită tuturor acestor caracteristici speciale, întreținerea plafoanelor VOX este minimă. În plus, acest produs este reutilizabil. Poate fi demontat cu ușurință datorită caracteristicilor sale de blocare și reutilizat în orice alt spațiu, spre deosebire de orice alt material folosit în tavanele false.
7. Produs finit. Panourile sunt un produs finit și este necesară doar instalarea. Nu este necesară aplicarea suplimentară de chit sau vopsea, ca și în cazul altor produse disponibile pe piață, cum ar fi tavanele din gips sau POP.
8. Eficient din punct de vedere al costurilor. Plafoanele VOX sunt foarte rentabile în ceea ce privește toate caracteristicile produsului oferite în comparație cu tavanul fals din lemn real.
9. Instalare rapidă și ușoară. Aceste panouri au un sistem unic de blocare și înșurubare care face instalarea ușoară, rapidă, îngrijită și curată. Deoarece vine ca produs finit, nu se pierde timp în aplicarea chitului sau a vopselei după instalare, spre deosebire de alte instalații de tavan fals care creează multă mizerie, praf, murdărie, lucru umed etc. la șantier în timpul instalării.
10. 30 ani de garanție.

 

 

In concluzie, placarea tavanelor poate fi o modalitate excelenta de a-ti imbunatati aspectul si valoarea casei tale. Exista mai multe optiuni de placare pentru tavane, fiecare avand propriile avantaje si dezavantaje, și este important să luați în considerare costul, durabilitatea și aspectul dorit inainte de a lua o decizie. Este important sa lucrati cu un profesionist pentru a vă asigura că placarea tavanului este instalată corect și în siguranță.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.